Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Licht van je Ziel

Mijn naam is Marnette Oosterwijk

Geboren als héél gevoelig kind in een gezin, dat daar geen oog voor had en heel erg gericht was op het rationele, het reguliere en prestaties, ben ik al heel jong het contact met mijn authentieke zelf kwijtgeraakt.

Ik voelde me eenzaam, anders, en angstig en ben toen, heel jong al, gaan geloven dat ik niet deugde, dat ik niet goed was zoals ik was. Ik ben me gaan aanpassen aan wat van mij verwacht werd of waarvan ik dacht dat het van mij verwacht werd. Niet dat dit alles heel bewust gegaan is, maar nu ik terugkijk, zie ik dat dat gebeurd is.

Na een ingrijpende gebeurtenis toen ik 7 jaar oud was ben ik me steeds verder gaan afsluiten voor de verbinding met mijn ziel, mijn gevoeligheid en spirituele gaven en ben ik gaan overleven in een rol, die niet bij me paste en waar ik me ook absoluut niet gelukkig in voelde. Het gevolg hiervan was dat ik ontzettend onzeker werd en heftige angsten ontwikkelde. Zo heb ik mijn leven doorgetobd tot ik op 33 jarige leeftijd mijn eerste zware depressie kreeg en opgenomen werd.

Op mijn weg naar heelwording heb ik veel reguliere en alternatieve therapieën, spirituele workshops en opleidingen gevolgd. De weg is lang geweest, maar heeft me steeds dieper verbonden met wie ik in werkelijkheid ben, met mijn ziel en zielenpad. Ik ben van overleven naar leven gegaan en ik ervaar nu diepe dankbaarheid voor de weg, die ik heb mogen gaan en voor het leven, dat ik nu leid.

Wat ik onderweg geleerd heb deel ik nu tot mijn grote vreugde met anderen, zodat zij de weg sneller en vreugdevoller kunnen gaan.

Ik heb 20 jaar als coach. trainer en adviseur binnen de re-integratie gewerkt en de laatste jaren werk ik als reader en healer en geef ik trainingen en workshops o.a. aan mensen met depressieve- en angst klachten.